IMG_5554.JPG

MEET THE TEAM

 

Hallo,

Mijn naam is Nala-Grace Demeulenaere en zoals je ziet is de naam 'Culi'Nala' op mij gebaseerd! Ik ben net 2  jaar geworden en de trots van mijn mama en papa (Jolien en Olivier)  

Vanwaar het stukje Nala komt is dus over duidelijk. Het Culi' stukje komt omdat mijn ouders beslisten om met kwalitatieve producten te werken.

Nu genoeg over mijn heel belangrijke maar vooral schattige taak in Culi'Nala

Olivier Demeulenaere

 

Om 4u gaat mijn dag van start om alles voor u te bakken, de groentjes te snijden,...  Om 7u30 openen wij voor u de deur en heten wij u welkom bij Culi'Nala. Kom dus gerust voor uw werk, school,... bij ons langs. Aangezien u uw broodjes, drankjes, desserts,... kan bestellen maken wij deze dan zorgvuldig voor u klaar en kan u deze bij ons komen afhalen of worden deze geleverd. Ik beleg de broodjes die u ter plaatse komt bestellen. Wanneer onze dag erop zit wordt alles netjes achtergelaten en maken wij ons opnieuw klaar voor een andere leuke dag.

Hopelijk tot snel!

IMG_5562.JPG
fullsizeoutput_50ed.jpeg

Jolien Bailleur

 

Mijn dag begint wanneer Nala-Grace haar oogjes opent want wij komen dan samen naar Culi'Nala om u van dienst te zijn. Ik neem uw bestelling op, reken met u af en ik probeer dat zo snel mogelijk te doen zodat u vlotjes kan doorrijden naar uw bestemming. Ik geef alle bestellingen door en zorg dat de juiste bestelling bij de juiste persoon terecht komt. Ook middags sta ik aan de kassa tot wij sluiten.

Tot binnenkort?